Hotel Veal

National Road Memaliaj-Tepelene
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
 • hotel-img
 • hotel-img
 • hotel-img
 • hotel-img
 • hotel-img
hotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

Hotel Veal ndodhet në rrugën kombëtare Memaliaj-Tepelenë. Hoteli ka 8 dhoma, të gjitha të pajisura me ajër të kondicinuar, Ëi-Fi dhe televizorë. Në restorantin e hotelit mund të shijoni gatime tradicionale. Hoteli ka një parking të bollshëm.

Rezervo dhome


0 People have Rated

 • 5 Stars
 • 0
 • 4 Stars
 • 0
 • 3 Stars
 • 0
 • 2 Stars
 • 0
 • 1 Stars
 • 0

0

No Rating Yet

Based on Ratings from 0 Persona

Write a Review

No Travellers Word

Leave a Review

Jemi këtu

Zbuloni Tepelenën