Antigonea Restaurant

Lagjia Partizani, Rr "Mentor Xhemali", 6401 Përmet - Albania (80.35 mi)
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-img

Nëse doni të provoni gatimet më të mira tradicionale të Përmetit, restorant Antigonea është një ndër më të mirët. Ky restorant është shumë i njohur dhe për gatimet “sloë food” ku çdo gjë produkt përgatitet vetë. Këtu do të provoni disa gatime të vjetra të Përmetit si: Supë tradicionale e zonës me thërrime dhe pulë fshati, Sallatë me lakra të egra dhe shegë, Përvlak me miell misri dhe djath dhie, Qengj i mbushur me arra e kulaç të pjekur në saç etj.
Restoranti e ka marrë emrin nga Antigonea, qytet i lashtë në Shqipëri. Restoranti ka një kapacitet prej 70 personash.

Harta e Antigonea Restaurant

Skip to toolbar