Restorant Familjari

Blv Kongresi i Permetit Permet AL, 6401 Albania (80.27 mi) Permeti, Gjirokastër, Albania 6401
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-img

Restorant Familjari është një restorant i njohur në Përmet, falë dedikimit të stafit që ofron shërbimin e shkëlyqer dhe mikpritje të pakursyer. Këtu shërbehet ushqime të gatuara si në shtëpi me shije të freskët dhe çmime të arsyeshme. Ambienti është i këndshëm i ndërthurur me elemente druri. Gjatë verës përdoret ambienti i jashtëm.

Harta e Restorant Familjari

Skip to toolbar