Taverna Kufoi

Rruga Doktor Vasil Laboviti, Gjirokaster, Albania
(Average 0 of 0 Ratings)
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-img

Taverna Kufoi është vendi ku ju do të shijoni gatime tradicionale dhe greke të përgatitura me cilësi.
Stafi është i kujdesshëm që ju të merrni një shërbim cilësor dhe të largoheni me shije të mira. Vlerësimet janë positive për këtë restorant dhe të mjaftueshme sa për t’i bërë klientët të kthehen sërish në vizitën e radhës në Gjirokastër.

Map of Taverna Kufoi