Gurra e Nivanit

Nivan, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
place-img

Gurra e Nivanit shtrihet përgjatë fshatit Nivan. Ndodhet në një lartësi 950 metra në perëndim të malit Dhembel. Është pjesë e sistemit karstik hidrologjik dhe rrjedh gjitë vitin. Uji është i pastër dhe i ftohtë. Ju mund ta vizitoni këtë vend ndërsa udhëtoni përgjatë luginës së Zagorisë.

Harta e Gurra e Nivanit

Skip to toolbar