Bletari “Kastrioti”

Kastrioti Beekeper Ogdunan, Permet
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-img

Mjaltë “Kastrioti” mbarështon mbi 50 zgjoje bletësh në fshatin Ogdunan, rrethi Përmet. Aktiviteti zhvillohet në zonën e Shqerisë, ku shfytëzohet kullota e malit të Postenanit, me një florë të pasur. Çdo vit, numri i koshereve të bletëve është në rritje dhe prodhimi tregtohet në tregun lokal dhe më gjerë sipas kërkesave të klientëve. Mjalti i […]

Mjaltë “Kastrioti” mbarështon mbi 50 zgjoje bletësh në fshatin Ogdunan, rrethi Përmet. Aktiviteti zhvillohet në zonën e Shqerisë, ku shfytëzohet kullota e malit të Postenanit, me një florë të pasur. Çdo vit, numri i koshereve të bletëve është në rritje dhe prodhimi tregtohet në tregun lokal dhe më gjerë sipas kërkesave të klientëve. Mjalti i prodhuar është organik dhe mjaft cilësor, pasi për mbarështimin e bletëve përdoren vetëm ilaçe me përmbajtje bimore.

¤ mjaltë shumëlulesh                           ¤  mjaltë mare

¤ mjaltë me hoje                                   ¤  polen

¤  propolis                                               ¤  dyll

¤  qumësht blete                                    ¤  uthull mjalti

Skip to toolbar