Çajupi Hotel

"Çerçiz Topulli" Gjirokastër - Albania
Tel: +355 (0) 8426 9010
Fax: +355 (0) 8426 9009
Mob: +355 (0) 67 264 3431
Email: reservations@cajupi.com
Web: www.cajupi.com
Facebook: Hotel Cajupi
(Average 0 of 0 Ratings)

Në Hotel Çajupi do të gjeni dhoma dhe suita të rehatshme, sallë konferencash dhe një restorant me pamje fantastike të Gjirokastrës, ballkone të këndshme ku mund të pish kafenë dhe të soditësh qytetin. Hoteli ndodhet në rrëzë të Kalasë së Gjirokastrës në zemrën e qendrës historike të qytetit. Hoteli ofron parkim falas.

Pikat me interesë si: muzeumet, Bashkia, Qafa e Pazarit, bankat dhe zyra e Informacionit gjenden shumë pranë Hotel Çajupit.

Hoteli pret cdo vit shumë vizitorë vendas dhe të huaj.  Ata vijnë për të shijuar atraksionet turistike ose për biznes, konferenca, evente.  Stafi miqësor flet disa gjuhë të huaja dhe do ju ofrojë ndihmë për informacione të ndryshme në lidhje me hotelin  dhe gjithë rajonin.  Synimi i hotelit Cajupi eshte te punoje cdo ditë për të kënaqur klientët  dhe për të përmirësuar shërbimet e hotelit

  Book a Room


   

  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 People

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Here we are