Hotel Palorto, Rruga Ismail Kadare, Gjirokaster

Hotel Palorto ndodhet në qytetin e Gjirokastrës. Hoteli ka një tarracë të këndshme ku mund të shijosh kafenë ose mëngjesin.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €25

Hotel Kolla, Dervician village, Gjirokastër, Albania

Hotel Kolla është një vend i këndshëm në fshatin Dervician të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €25

Hotel Kalemi 2, Rr "Alqi Kondi", Gjirokaster 6001, Albania

Hotel Kalemi 2- Prekni arkitekturën e epokës osmane të Gjirokastrës duke qëndruar në një shtëpi monumentale të kategorisë së dytë, të rinovuar me kujdes dhe të miratuar.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €45

Hotel Kalemi, 14 Rruga Bashkim Kokona, Gjirokaster, Albania (87.77 mi)

Hotel Kalemi është ndërtuar për të ofruar akomodim të nivelit të lartë në qytetin e Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €30

Freskia e Viroit Complex, Liqeni i Viroit (Viroi Lake), Gjirokaster, Albania

Kompleski Freskia, e vendosur pranë liqenit të Viroit rrethuar nga kodrat, natyra dhe gjelbërimi e bën këtë vend mjaft të dëshiruar për të gjithë vizitorët vendas e të huaj.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë

Hotel Gjirokastra, Lagjia Partizani, Gjirokastër

Hotel Gjirokastra ndodhet 300 m nga qendra, në një pjesën muzuale të qytetit të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €45

Hotel Old Bazaar, Astrit Karagjozi, Gjirokaster 6002, Albania

Hotel Old Bazaar është një shtëpi tradicionale e shekullit të 18-të, gjendet në zemër të pazarit historik të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €35

Hotel Argjiro, Gjin zenebisi (87.84 mi), Gjirokastër 6001

Hotel Argjiro është më shumë se një hotel. Hoteli me 4 yje ka një tarracë të këndshme nga ku mund të soditësh qytetin, kalanë dhe zonat përreth.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €60

Hotel Bineri, Lagjja "Pazar", "Rruga e zejtarëve", 6001 Gjirokastër, Albania

Hotel Bineri ndodhet në zonën qendrore muzeale të qytetit të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €35

Hotel The First, Bulevardi 18 Shtatori 32, Gjirokaster

Hoteli “The First gjendet në një zonë të këndshme dhe të qetë afër Pallatit Sport pranë qendrës së qytetit.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €30