Qiqi Hotel

Lagjja Puntore Gjirokaster, Gjirokaster 6000
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Qiqi në Gjirokastër është një hotel me dhoma të rehatshme, me dalje në ballkon, me banjo me dush, dhe TV satelitor. Hoteli ka një bar në kopsht dhe një tarracë ku mund të kaloni kohë dhe të pini kafe. Mëngjesi kontinental shërbehet në restorantin e hotelit, i cili gjithashtu shërben dhe gatime të tradicionale.

  Book a Room


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar