Restorant dhe Bujtina “Sofra Zagorite”

Sheshi “Bardhyl Këlliçi” Këlcyrë
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-img

Restoranti dhe Bujtina “Sofra Zagorite” ndodhet në qëndër të qytetit të Këlcyrës. Restoranti ka funksionuar që nga viti 1993 me një mjedis mikpritës për vizitorët duke i bërë ata të ndihen si në shtëpi. Me menunë e tij të përbërë nga ushqime tradicionale lokale , Restorant “Zagoria” vazhdon të jetë vendi i preferuar i zonës. Restoranti është i hapur ҫdo ditë dhe ka një kapacitet prej 50 personash. Restoranti servir një menu të pasur me ushqime të shijshme tradicionale. Produktet e restorantit janë gjithmonë produkte të freskëta dhe të përgatitura me shumë kujdes. Ndër të tjera restoranti ka një shërbim profesional dhe një menu me ҫmime të arsyeshme.

Menu
• Mish i pjekur në hell
• Turshi tradicionale
• Gatime të ndryshme në tavë
• Byrek tradicional
• kukurec, mish i thatë
• Sallata te ndryshme, perime të pjekura në skarë
• Pulë fshati në furrë
• Ëmbëlsira tradicionale
Restoranti gjithashtu ofron një menu të personalizuar sipas kërkesave të klientit. Parkimi është falas.

Harta e Restorant dhe Bujtina “Sofra Zagorite”

Skip to toolbar