Kukulla e Ismail Kadaresë– një histori e një dashurie të vështirë në Gjirokastër

Gazeta prestigjoze “The Guardian”  i ka kushtuar  një artikull të plotë një prej romaneve të fundit të Ismail Kadare, me titullin “Kukulla”.  Libri flet per marrëdhëniet e tij me nënën e tij dhe kujtimet e përmallshme të vendit ku ai ka lindur Gjirokastra. Ja çfare thotë artikulli: “Në shikim të parë, romani autobiografik i Ismail […]