Hotel Kotoni

Lagja Palorto, 6001 Rruga Bashkim Kokona, Gjirokaster, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Akomodimi në hotel Kotoni është një kënaqësi për të gjithë ata që pëlqejnë qendrat historike siç është edhe qyteti i Gjirokastrës. Kjo shtëpi Otomane është e ndërtuar me mjeshtëri me gurë dhe tavanë prej druri.

Këtu përveç akomodimit të rehatshëm do të shiijoni dhe menu-në e  à la carte me gatime tradicionale shqiptare.

Në një distancë shume të shkurtër nga hoteli ndodhet Obelisku dhe Xhamia e Vjetër e Gjirokastrës. Staconi i autobusit ndodhet 50m larg nga Kotonit, të cilin mund ta përdorni për të lëvizur në qytet. Mund të vizitoni lehtësisht Kalanë e Gjirokastrës si dhe  Muzeu Entogragik, të cilat ndodhen 200 m larg hotelit, ndërsa Qafa e Pazarit ndodhet 300m larg.

Adresa Lagja Palorto, 6001 Rruga Bashkim Kokona.

  Rezervo dhome


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar