Mele Guest House, Rruga Riza Hoxha Gjirokaster, Albania

Mele Guesthouse ndodhet në Gjirokastër, me një kopësht të bukur dhe tarracë ku mysafirët mund të kalojnë disa orë të këndshme.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €25

Bujtina Vasi, Karjan village

Bujtina Vasi e ndodhur në fshatin Karjan të qytetit të Gjiroakstrës, mirëpret turistë të cilët duan të përjetojnë eksperiencën e jetës së fshatit.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë

Bujtina Tea, Rruga Peco Kirka, Gjirokaster

Ejani për luksin, qëndroni për ritualet. Nuk ka gjë më të bukur se një natë ëndrrash në zemër të qytetit muze, me një pamje fantastike të kalasë së Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €30

Camping Çajupi, Çajupi Field

Fusha e Cajupit ndodhet në Luginën e Cajupit, 1200 m mbi nivelin e detit.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €40

Niku Guesthouse, Address: Below the Castle of Gjirokastra

Niku Guesthouse ndodhet rrëzë Kalasë së Gjirokastrës, me pamje përballë Kullës së Sahatit të kalasë.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €20

Krisafi Guesthouse, Karjan,Lunxheri, 6001 Gjirokastër

Krisafi Guesthouse ofron një eksperiencë ndryshe, pranë malit Ҫajupi.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €40

Farm Sarf, Libohove km 8, Gjirokastër, Albania

Farm Sarf është një bujtinë e këndshme në fshatin Libohovë të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €30

Skip to toolbar