Mele Guest House, Rruga Riza Hoxha Gjirokaster, Albania

Mele Guesthouse ndodhet në Gjirokastër, me një kopësht të bukur dhe tarracë ku mysafirët mund të kalojnë disa orë të këndshme.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €25

Ferma Grand Albanik, Ballban Village in Permet District, Albania

Ferma Grand Albanik është një fermë agroturizmi, e cila ndodhet në një fshat të bukur të quajtur Ballban, në rrethin e Përmetit.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë

Bujtina mbi Kanion, Nivica, Nivice, Tepelene

This house is situated in Nivica in the top of famous Canyons of Nivica, offering you a spectacular view. “Guesthouse on canyon” is positioned in a way that provides...

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë

Traditional GuestHouse Permet, Lagjia Golemas, Bual Permet, Albania

E pozicionuar në mes të kodrës së gjelbër, rrethuar nga një pamje mahnitëse , “Traditional GuestHouse Permet” është një vend ideal për ata që kërkojnë një vend fantastik në...

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë

Bujtina Lord Bayron, Majkosh, Tepelene, 6301 Tepelenë, Albania

Education farm ose ndryshe fermat didaktike eshte nje forme e nxitjes se aktiviteteve educative ne ferme.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €15

Niku Guesthouse, Address: Below the Castle of Gjirokastra

Niku Guesthouse ndodhet rrëzë Kalasë së Gjirokastrës, me pamje përballë Kullës së Sahatit të kalasë.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €20

Krisafi Guesthouse, Karjan,Lunxheri, 6001 Gjirokastër

Krisafi Guesthouse ofron një eksperiencë ndryshe, pranë malit Ҫajupi.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €40

Farm Sarf, Libohove km 8, Gjirokastër, Albania

Farm Sarf është një bujtinë e këndshme në fshatin Libohovë të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €30

Skip to toolbar