fbpx

Bujtina Goliku, Pështan vilage, Tepelena district.

Vila Goliku është një bujtinë e ndodhur rrëzë malit Golik, në fshatin Peshtan të Tepelenës, e cila mirëpret turistë për të përjetuar jetën e fshatit midis gjelbërimit dhe pyllit...

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €25 Euro

Bujtina Xhebro,

Bujtina Xhebro e ndodhur në fshatin Rexhinë në zonën e Kurveleshit, mirëpret turistë për tu akomoduar si dhe për të shijuar gatimet tipike të zonës përgatitur në zjarr nga...

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë

Bujtina Hadër Xhebro, Tepelenë, Rexhin Village, Kurvelesh, Tepelene

Bujtina Xhebro Tepelene ndodhet ne fshatin Rexhin të Kurveleshit, Tepelene. Bujtina ofron akomodim, ushqim të freskët nga ferma në tavolinë, shëtitje në natyrën e mrekullueshme të kësaj malësie Visit-Gjirokastra...

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €30
For everyone

Bujtina mbi Kanion, Nivica, Nivice, Tepelene

This house is situated in Nivica in the top of famous Canyons of Nivica, offering you a spectacular view. “Guesthouse on canyon” is positioned in a way that provides...

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë

Guesthouse Lord Byron, Majkosh, Tepelene, 6301 Tepelenë, Albania

Located in Tepelenë, Guesthouse Lord Byroni is a large house with guest rooms.  You will find it in the best area of Tepelena with beautiful view.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €40