Hotele në:

Shfaq rezultatet 5 nga 5

Niku Guesthouse, Address: Below the Castle of Gjirokastra

Niku Guesthouse ndodhet rrëzë Kalasë së Gjirokastrës, me pamje përballë Kullës së Sahatit të kalasë.

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €20

Hotel Olimpik, SH4 Gjirokaster 6000, Albania

Hotel Olimpik është një hotel me 3 yje, gjendet rreth 37 km largësi nga lugina e lumit Gormos.

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €46

Hotel Relax, Sheshi “Cerciz Topulli” (87.80 mi) Gjirokastër

Hotel Relax ndodhet në zemër të Gjirokastrës, 300 metra nga Kalaja e Gjirokastrës. Recepsioni dhe bari i hotelit janë 24 orë hapur...

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €28

Krisafi Guesthouse, Karjan,Lunxheri, 6001 Gjirokastër

Krisafi Guesthouse ofron një eksperiencë ndryshe, pranë malit Ҫajupi.

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €40

Hostel Stone City, Rruga Alqi Kondi, Pazar, 1000 Gjirokastër, Albania

Stone City Hostel i cili gjendet në rrugën Alqi Kondi në zonën e bukur të Pazarit, është një vend i këndshëm për të pushuar dhe shijuar Gjirokastrën.

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €10

Farm Sarf, Libohove km 8, Gjirokastër, Albania

Farm Sarf është një bujtinë e këndshme në fshatin Libohovë të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €30